У Хорватії запущений круїз для туристів-нудистів


Британська компанія вирішила організувати незвичайний семиденний туристичний круїз по Адріатичному морю для нудистів. У Хорватії запущений круїз для туристів-нудистів Незвичайний семиденний туристичний круїз по Адріатичному морю організовує британська компанія: мандрівників звуть відвідати нудистські пляжі Хорватії.


Щоб не витрачати час на роздягання, на борту круїзного лайнера відпочиваючим теж потрібно буде знаходитися голяком. "Голий" круїз по Адріатиці обійдеться туристам недорого - всього від 570 євро за сім днів. Туристична компанія eWaterways спеціалізується на організації морських подорожей і обіцяє відпочиваючим показати острів Раб в затоці Кварнер, місто Задар в центральній Хорватії і безліч нудистських пляжів цієї країни. Любителі натурістського способу життя зможуть провести весь тиждень своїм улюбленим способом - розгулюючи голими в суспільстві однодумців. Втім, туристам все-таки запропонують одягатися - але тільки на час сніданку, обіду і вечері, як того вимагають правила безпеки. Адже перекинути чашку гарячого чаю або тарілку супу на голий живіт або стегна занадто небезпечно навіть для тих, хто звик ходити без одягу. До речі, годувати мандрівників обіцяють стравами національної хорватської кухні.

Особливу надію менеджери eWaterways покладають на німецьких натуристів, оскільки саме в Німеччині, на думку експертів, зараз більше за все любителів такого способу відпочинку. Втім, в інших країнах Європи нудистський відпочинок також вельми популярний. Круїз буде розрахований на натуристів у віці від 40 до 45 років. Лайнер з нудистами повинен відправитися в плавання в серпні 2011 року. Відзначимо, що не тільки в Європі починають робити ставку на нудистський туризм. Так, представники готелів популярного мексиканського курорту Канкун нещодавно заявили, що частина готелів Канкуна і Рів'єра Майя будуть переорієнтовані для відпочинку нудистів. Готелі будуть надавати ексклюзивні послуги для мандрівників доросліше 21 років. За даними експертів, ринок нудистського туризму лише у зоні Карибського узбережжя Мексики приносить прибуток у 12,5 мільйонів доларів на рік. А витрачають нудисти на відпочинок куди більше середньостатистичних туристів - від 3000 до 6000 доларів на тиждень.

tsn.ua