У шведському лісі заблукали три голі німкені

Троє голих жінок пішли до лісу гуляти. Вони заблукали, і на пошуки був відправлений вертоліт і піший пошуковий загін із собаками.


У лісі в передмісті Карлсхамна на півдні Швеції заблукали три голі туристки з Німеччини. Інцидент стався в понеділок, 2 серпня. За даними місцевої преси, жінки 40, 50 і 56 років разом зі своїми друзями орендували будиночок біля лісового озера. Облаштувавшись на місці, жінки вирішили відправитися на прогулянку.

Чому вони пішли гуляти голяка, невідомо, але, ймовірно, подруги роздяглися, оскільки ліс досить віддалений від населених пунктів і жінкам захотілося розслабитися. Всього в лісі жінки провели близько 16 годин, при цьому більшу частину часу вони намагалися знайти дорогу до орендованого ними котеджу. На пошуки німкень був відправлений вертоліт і піший пошуковий загін із собаками.

Тим не менше, голим туристкам вдалося самостійно повернутися в будиночок біля озера. Коли німкені підійшли до будинку, там на них вже чекали поліцейські та рятувальники, що прибули за викликом. В розмові з правоохоронцями жінки зізналися, що заблукали буквально через годину після початку лісової прогулянки. Вони також розповіли, що, поки вони блукали в лісі, їм не вдалося зустріти жодної людини, який міг би допомогти їм знайти орендований будинок.

tsn.ua