Нудистський рейс


Любителі нудизму зі Східної Німеччини в липні зможуть повною мірою насолодитися "культурою тіла" в літаку, який доставить їх із міста Ерфурт на острови. З міркувань безпеки екіпаж літака не зніматиме уніформи


Про це повідомляють французькі ЗМІ із посиланням на оприлюднене в понеділок повідомлення німецького туроператора. Організатор екстравагантного рейсу компанія OssiUrlaub планує 5 липня цього року доставити 50 нудистів на острів у Балтійському морі та назад всього за 499 євро. "Всі пасажири полетять голяка, але в літаку можна буде роздягнутися тільки один раз," - повідомляють організатори. Проте відчути себе в абсолютному царстві нудизму пасажирам не вдасться: "з міркувань безпеки" пілот і екіпаж літака залишаться в уніформі.

"У колишній НДР нудизм був улюбленим способом проводити кращі тижні року. Тепер ми хочемо надати таку можливість над хмарами," - заявляє глава компанії Енріко Гесс. "Цю ідею нам запропонували асоціації нудистів, - розповідає Гесс. - Ми призначили цей рейс як пробний, але якщо все вдасться, ми плануємо організувати інші нудистські рейси, в інших напрямах". Як відзначають ЗМІ, квитки можна резервувати з 1 лютого.

tsn.ua